Kock Gigg!
Kategori: Allmänt
Hänger nu upp kockrocken för i kväll!
Ett riktigt härligt gäng har precis blivit serverade kalas-middag :)
Tack till uppdragsgivare Emma Del Monte Lijon vars far som fyllde jämt!
Var fantastiskt roligt att få komma och laga middagen till ert friande!
Och tack till alla fina ord!
Kändes som en riktigt lyckad tillställning!
Och tack Roslagens slakt och chark för en dunder fin oxfilé!
Kunde inte hittat bättre!
Deras meny:
Snittar:
Arholmaost från Väddögårdsmejeri
Toppad med hemlagad fikonmarmelad som är smaksatt med apelsin samt lagerblad.
*
Italiensk pruscutto
med färskost smaksatt med olivolja, citron samt rosmarin, toppad med rostade pinjenötter.
Förrätt:
Toast med laxost från fogdö,
kräftstjärtar, citron och syrad grädde serveras med en syrlig sallad.
Varmrätt:
Oxfilé från Edsbro
serveras med ångade grönsaker, dragon och vitlöks smör, balsamicosky på hemlagad oxfond samt potatisgratäng.
Allt gluten och laktosfritt- efter beställning.
