RåLOGISKT

Välkommen till RåLOGISKT, här kretsar allt kring miljö, klimat och hälsa! För att det är RåLOGISKT att vara rädd och oss själva och jorden vi lever på! Under fliken "Kategorier" kan du läsa mer om mina tjänster. Godkänd för F-skatt

LOVING EARTH RAW CHOKLAD

Kategori: GREENCAMP

Det här är en sneek peek på en liten del av vad ni kommer att få smaka på på green camp ;)

Jag kommer också bli återförsäljare av denna underbara choklad på min kommande webshop ralogiskt.se

(Som öppnar

 

 

sommaren 2016)

En underbar god och nyttig choklad, för dig och för planeten vi lever på!

Info tangen från levernatör.

MÄNNISKAN, PROCESSEN, PLANETEN - VARFÖR VI ÄLSKAR LOVING EARTH

 

Med sitt holistiska förhållningssätt till företagande och tankesätt står Loving Earth för en unik filosofi, något som endast en handfull företag i världen kan skryta med.

 

Loving Earth använder endast de bästa naturliga råvarorna. De bryr sig om vad du äter, vilka ingredienser som de använder i sina produkter och om människorna bakom produkten.
Människan


Loving Earth har ett samhällsengagemang och köper direkt från källan. Över åren har de byggt relationer med olika samhällen som använder sig av traditionella metoder när de skördar heirloomkakaon, eller andra ingredienser (d.v.s. inga hybrider eller korsningar av råvaran).

I generationer har dessa människor från ursprungsbefolkningen byggt upp sin kunskap som hedrar miljön de bor i. Denna kunskap ger en försäkran om att deras specifika samhälle förblir hållbart i åtskilliga generationer framöver.

Processen

 

Låt ingredienserna förbli naturliga!

Inga konserveringsmedel, inga e-nummer och absolut inget som får dig att känna att du måste vara kemist för att förstå!

För sina snacks och frukostprodukter använder Loving Earth en blötläggningsprocess som aktiverar näringsämnen och gör produkterna mer lättsmälta.

Låt det förbli raw:

Inga ingredienser är upphettade mer än som behövs, detta för att vitaminer och mineraler förblir oförstörda, från början till slut.
Planeten


Att exempelvis använda sig av komposterbara förpackningar och att välja hållbara metoder är mål och en del av Loving Earths uppdrag.

En målande beskrivning av deras filosofi ser du här, direkt tagen från deras hemsida.

To make something that honours the person, the process, and the planet. That is why we do what we do. Because we love it and we love you.

We are Loving Earth.

Kommentera inlägget här: